Biografie

Over Mitch Blaauw

Mitch Blaauw was voor zijn opleiding al te zien als Ciske Vrijmoeth in de musical Ciske de Rat en in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat van Joop van den Ende Theaterproducties. Ook speelde hij Michiel in Oorlogswinter bij het Nationaal Jeugd Musical Theater. In 2016 studeerde Mitch af aan de Frank Sanders Akademie, richting Musical- en Muziektheater.

Na zijn opleiding speelde hij in verschillende musicals zoals Thomas de Stoomlocomotief, Peppa Pig, Hans & Grietje, Brandweerman Sam en de Kleine Zeemeermin. In 2018 was Mitch in het theater én op tv te zien als de nieuwe Pipo de Clown.

Vanaf 2019 speelde hij in Soldaat van Oranje als understudy Fred en Bram. Het afgelopen theaterseizoen was hij te zien als alternate vader Pluis in Nijntje de Musical én als Govert in de musical Assepoester, winnaar van de Musical Award publieksprijs voor beste familiemusical.

Dit theaterseizoen is Mitch te zien als Cor Coster in 14 de musical, het verhaal over het leven van Johan Cruijff.

Televisie
In het voorjaar van 2024 is hij te zien in Koningshuis the Musical, een nieuwe komedieserie van AVROTROS, onder regie van Diederik Ebbinge. Mitch speelt regelmatig verschillende gastrollen in tv-series en commercials.

Overig
In 2017 stond hij met zijn cabaretduo in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Hij volgde onder andere masterclasses en workshops van: Pia Douwes, Karin Bloemen, Herman Bolten, Marjolijn Touw, Jimmy Hutchinson, Paul Eenens, Daan Wijnands en Inge Ipenburg.

Met actrice en theatermaker Sanne Franssen vormen zij het duo ‘Danny Yo & LaFrance’. Samen maken zij een satirische webserie en muziek. Naast zijn werk als acteur maakt hij als fotograaf, onder de naam MITCH BLAAUW Fotografie, casting- en portretfoto’s.
 


Mitch Blaauw

Acteur & zanger

Ik ben Mitch Blaauw – acteur & zanger, woonachtig in Amsterdam. Geboren op 11 februari 1995 in Hoorn.

Stemdemo

Voice-over

Of je nu een commercial, bedrijfsvideo of audioboek wilt opnemen, ik kan je helpen met jouw verhaal.


Leuk dat je een kijkje neemt — ik hoop dat je een goed beeld hebt gekregen van mijn werk. Heb je een vraag of wil je samenwerken? Neem contact op.

Facebook Instagram LinkedIn

Theme — Timber
© 2024 MRJB Entertainment
Naar boven